GDPR

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Du har säkert hört talas om GDPR - General Data Protection Regulation, som är en dataskyddsförordning, som ersätter tidigare PuL – Personuppgiftslagen. Nedan beskrivs hur verksamheten DansLola hanterar dina uppgifter du lämnar via hemsidan www.danslola.com

Verksamheten är: DansLola Svensson Köping, Box 232, Humlegårdsgatan 2, 731 30 Köping. Telefon: 076-788 08 31, e-post lola@danslola.com 2 73130 Köping Tel: 076-lola@danslola.com

När du registrerar dig på vår hemsida www.danslola.com, sparar vi uppgifterna som du lämnar om dig själv och behandling av uppgifterna sker i enlighet med vår integritetspolicy. 
 

Vilka uppgifter som samlas och hur vi använder dessa:

  • Förnamn

  • Efternamn

  • Hemadress

  • E-postadress

  • Telefonnummer

  • Födelseår och månad

 

Hur vi använder uppgifterna:

 

  • Tillhandahåller DansLolas tjänster

  • Administrera avgifter

  • Kommunicera med medlemmarna och dess vårdnadshavare

  • Anpassa, mäta och förbättra vår hemsida och tjänster

  • Förhindra eventuellt bedrägeri och tillämpa våra användarvillkor

  • Marknadsföra våra tjänster till dig

 

Säkerhet
Vi tillämpar tekniska, administrativa och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda de data vi samlar in mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse och förlust, ändring, obehörig avslöjande eller tillgång, särskilt när behandlingen innefattar överföring av data över ett nätverk och mot andra olagliga former av bearbetning

 

Ändringar av denna integritets-/sekretesspolicy kommer att publiceras på denna sida. Om vi gör en väsentlig förändring uppdateras webbplatsen med den informationen.


Dina rättigheter
Du har rätt att, utan kostnad, skriftligen begära att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig. Du kan när som helst begära att vi rättar uppgifter om dig som är felaktiga. Du kan också ha rätt att be oss radera eller begränsa de personuppgifter vi har om dig och att vi ger dig en kopia av dessa personuppgifter.

 

Om du har frågor om detta är du välkommen att ta kontakt med oss på DansLola.
 

DansLola
Lola Svensson
Postadress: Box 232
731 30 Köping
Besöksadress: Humlegårdsgatan 2
076-788 08 31
lola@danslola.com

 

2018-10-15

Ladda ner texten i

pdf-format