top of page

mån 22 nov.

|

DansLola/Mälardalens dansklubb

Kurs paradans för sittande och stående dansare under 18 år

Varmt välkommen att kostnadsfritt paradansa 4 ggr hos Mälardalens Dansklubb. Alla dansar utifrån egna förutsättningar. Anpassningar av innehållet i kurserna sker utifrån deltagarnas önskemål. Vill du eller någon du känner vara med och vara pionjär? Anmälan sker inom kort på malar.nu

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Kurs paradans för sittande och stående dansare under 18 år
Kurs paradans för sittande och stående dansare under 18 år

Tid och plats

22 nov. 2021 15:30 CET

DansLola/Mälardalens dansklubb, Linneagården, Linneatorget 3 73040, Kolbäck

Om evenemanget

Kurs 4 ggr måndagar 22/11, 29/11, 6/12 och 13/12 kl 1530. Lola Svensson är danslärare, utbildad i paradans via Svenska Danssportförbundet och med egen erfarenhet från tidigare verksamheter. Svenska Dansportförbundet ger projektstöd för aktiviteten därav är den kostnadsfri för deltagaren under hösten 2021. Föreningen vill i enlighet med vår verksamhetsidé och värdegrund kunna erbjuda dans för alla. I den här klasserna är det fokus på personer med funktionsnedsättning. Vi dansar till olika slags musik och dansar solo, i duo eller par samt i grupp.

Ev. frågor besvaras av Lola på tel: 0767 880831 vanligtvis dagtid 12-15 eller mail lola@danslola.se Varmt välkomna med anmälan.

Vi öppnar lokalen 15 min innan lektionen, ta gärna med inneskor, handduk och vattenflaska. Ev. trasa eller handduk för att rengör hjulen på rullstol om det inte är torrt ute.

Biljetter

  • Intresseanmälan

    Bifoga dina kontaktdetaljer telenummer och e-postadress så meddelar vi när anmälan är öppen på malar.nu

    0,00 kr
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page