top of page

tors 03 aug.

|

DansLola/Mälardalens dansklubb

Prova på Paradans Sommarläger 2023 i samverkan med RF-SISU

Här är det fokus på personer med funktionsnedsättning. Vi dansar till olika slags musik och dansar solo, i duo eller par samt i grupp. Alla dansar utifrån egna förutsättningar. Anpassningar av innehållet i kurserna sker i samråd med deltagarnas önskemål. 

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Prova på Paradans Sommarläger 2023 i samverkan med RF-SISU
Prova på Paradans Sommarläger 2023 i samverkan med RF-SISU

Tid och plats

03 aug. 2023 14:00 – 15:30 CEST

DansLola/Mälardalens dansklubb, Stora salen, Linneagården, Linneatorget 3 73040, Kolbäck

Om evenemanget

Lola Svensson är danslärare, utbildad i paradans via Svenska Danssportförbundet och med egen erfarenhet från tidigare verksamheter. DansLola vill i enlighet med Mälardalens dansklubbs verksamhetsidé och värdegrund kunna erbjuda dans för alla. I den här klasserna är det fokus på personer med funktionsnedsättning. Vi dansar till olika slags musik och dansar solo, i duo eller par samt i grupp. 

Ev. frågor besvaras av Lola på tel: 0767 880831 vanligtvis dagtid 12-15 eller mail lola@danslola.se Varmt välkomna med anmälan här: https://dans.se/malar/shop/?event=174013&info=1

Vi öppnar lokalen 15 min innan lektionen, ta gärna med inneskor, handduk och vattenflaska. Ev. trasa eller handduk för att rengör hjulen på rullstol om det inte är torrt ute.

Sommarläger 2023 innehåller flera olika aktiviteter som t ex känna på fotboll, träffa hästar, skapande samt lära mer om hur du använder facebook. Aktiviteterna genomförs av föreningar eller studieförbund. För att delta på sommarlägret betalar du 300 kr för ett Terminskort Fritid Sommar som ger dig möjlighet att delta fritt antal aktiviteter. Om du önskar delta enstaka gånger kostar det 50 kr per tillfälle. Både terminskort och enstaka tillfällen faktureras i efterhand. Du anmäler dig till de aktiviteter du önskar delta i. Välj gärna flera aktiviteter, och du går gärna gå flera gånger på samma aktivitet. Skicka in dina önskemål i intresseanmälan skicka in den senast den 9 juni. Det går även att efteranmäla sig efter det datumet. Mer praktisk information skickas till deltagare senast veckan innan aktiviteten. Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Dela detta evenemang

bottom of page