top of page

sön 18 nov.

|

DansLola

Yoga

Denna yogaklasser för DansLola och Actic passar alla nivåer, vare sig du är nybörjare på mattan eller har yogat i flera år. Under passen utförs klassiska yogapositioner (asanas) antingen separat eller i följd för att stärka kroppen, öka din rörlighet och kroppskännedom. Ledare är Linn.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Yoga
Yoga

Tid och plats

18 nov. 2018 19:00

DansLola, Humlegårdsgatan 2, 731 30 Köping, Sverige

Om evenemanget

Att gå på ett yogapass hjälper dig inte bara att stressa ner och boosta kroppen med positiv energi just där och då – de långsiktiga fördelarna är många. Du blir rörligare i hela kroppen, dina muskler blir uthålligare och starkare och du får mindre värk i t.ex. rygg och axlar.

Många upplever även att besvär med huvudvärk och migrän minskar, och matsmältningen blir bättre. Du sover bättre om nätterna, känner dig mindre stressad och får ett starkare immunförsvar. Ett riktigt lyckopiller med andra ord!

Yoga ingår i ACTICS månads träningskort (ej 10 klippkort hösten 2018) du kan även köpa prova på pass och 5 gångers pass vid dansLola. De gäller både torsdag och söndag. Vi yogar hela hösten från v 36-49

Varmt välkommen!

Biljetter

 • Yoga 5 ggr

  5 ggr kort gäller tordag och söndag, 600 kr. Gäller v 36-49. Visa din betalning till ledaren så får du ett klippkort på plats. Välkommen!

  600,00 kr
  Försäljning avslutad
 • Yoga PROVA PÅ

  Ett prova på pass 120 kr. Visa ledaren din betalda biljett i telefonen på plats.

  120,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page